Siste nytt

Kjære alle medlemmer av MSOF

Håper alt står bra til og at dere ser lys i tunellen blant smittevern og vaksinering. Det har vært en tøff periode for alle, men kanskje spesielt for sanitetsmiljøet, som har stått midt i pandemien med full styrke fra dag en. Når aktiviteten i jobb og virke har gått for fult, har dessverre aktiviteten i vår kjære sanitetsforening gått sakte. Dette håper jeg vi alle kan bidra til at snur nå som samfunnet åpner mer opp, og vi igjen kan samles for det som er vell så viktig, nemlig samhold, kameratskap, ny kunnskap og fremsnakk av vårt sanitetsfaglige tarv og virke.

Vi går mot sommer og alle er nok klare for en velfortjent ferie, forhåpentligvis med tankene litt på avstand fra smittevern og pandemi. Håper dere alle får ladet batteriene og er klare for igjen å ta fatt på hverdagen når den tid kommer. Jeg ber også om at vi sammen kan finne litt tid i en hektisk hverdag til å støtte opp om MSOF og den aktiviteten som forhåpentligvis kommer ut over høsten og i tiden fremover. At vi sammen kan finne glede og inspirasjon gjennom foredrag og sosiale samlinger mener jeg er viktig for miljøet og vårt samhold. Våre muligheter til å påvirke, samt finne løsninger på felles utfordringer er også noe som ligger foreningens medlemmer nært. Dette må vi ta vare på.

Jeg vil tidlig i høst kalle inn til generalforsamling for å hedre våre statuetter, og velge inn ett nytt styre for den neste perioden fremover. I den forbindelse har jeg bedt valgkomiteen ved Ole Budal og Agnar Tveten om å finne frem til gode kandidater for videre arbeid i foreningen. Jeg håper dere alle kan bidra til dette, da det er viktig at marinens sanitetsmiljø fortsetter å ha en forening som kjemper for vårt tarv og virke. Noen må holde i hevd forskriving av sykebrennevin, og sørge for at dette når ut til slitne og trøtte sanitets mennesker som trenger det.

Med dette ønsker jeg dere alle en fantastisk sommer,

Med vennlig hilsen

 

Helge Nordgård
Leder MSOF       

 

 

Medlemslogin

Motta MSOF nyhetsbrev

Nyhetsbrevet endes ut jevnlig til interessenter av foreningen.

Jeg vil også motta: