Foredrag

Marinens Sanitetsoffisersforening inviterer sanitetsbefal/offiserer i og utenfor tjeneste til en sosial sammenkomst på befalsmessen ved Sverresborg Festning i Bergen den 20. september klokken 1800. Vi beklager litt laber aktivitet så langt i år og lover å ta opp det forsømte. På tross av kort varsel håper jeg dere har anledning og vil prioritere møtet. Dette er en fin anledning til å møtes i et litt mer uformelt miljø, både for faglige diskusjoner og for sosial tilknytning.

Møtet er for medlemmer men åpnes for interesserte, så ta gjerne med deg en venn! For de som enda ikke er medlem i foreningen og ønsker dette, kan dette gjøres enkelt her eller ved at du tar kontakt med meg direkte.  

Stabssjef for Saniteten i Sjøforsvaret, Ok Roar Størksen vil holde orientering om status Sjøforsvaret generelt og Saniteten spesielt. Det vil i tillegg være direkte VTC med Sjøforsvarets traumeteam som for tiden er i  operasjon. De vil gi en oppdatering og gi en liten  stemningsrapport.

Baren er åpen fra kl 1800-2400. Foredraget starter kl 1830. Servering av marinesanitetens Pizza etter foredraget. 

Sverresborg Festning: Inngang i krysset Nye Sandviksvei-Helgenes Gate. Antrekk for kvelden er sivilt/fritidsantrekk.

Påmelding til undertegnede på epost innen 17.september.

Marinehilsen

Atle Hansen Røsseland
Formann Marinens Sanitetsoffisersforening
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Mobil 41690089

 

Medlemslogin

Motta MSOF nyhetsbrev

Nyhetsbrevet endes ut jevnlig til interessenter av foreningen.

Jeg vil også motta: