Foredrag og grilling

Sjef saniteten i Sjøforsvaret vil i samarbeid med Marinens Sanitetsoffisersforening invitere dere til en hyggelig grillaften på Sjøforsvarets hovedbase Haakonsvern.

Torsdag 9 juni arrangerer vi en sosial aften på Periskophytten ved Haakonsvern. Andre inviterte er tidligere ansatte og tjenestegjørende sanitetspersonell innen saniteten i Sjøforsvaret. Vi setter stor pris på om dere har anledning til å delta på denne aftenen hvor vi også har bestilt fint vær for anledningen. Dette er en fin anledning til å møtes utenfor arbeidstid og avdeling.

Kl Selnes vil holde et foredrag om sin erfaring i Operasjon TRITON i middelhavet. Christoffer koordinerer deltagere fra avdelingen og vil melde deltagere til meg. For adgang til basen trengs fullt navn, mobilimmer og fødselsnummer. Dersom noen ikke kan komme før kl 1900 er det bare å avklare dette med Christoffer.

1800-1900 Oppmøte ved hovedporten etter avtale og båttransport til hytten
1900 Apertiff
1930 Foredrag av Christoffer Selnes. Operasjon Triton, Middelhavet.
2030 Grillmat presentert av fregatten KNM Otto Sverdrup
2400 Avslutning og transport til hovedport etter avtale

Vel møtt

Atle Røsseland Mob 41690089 Epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Medlemslogin

Motta MSOF nyhetsbrev

Nyhetsbrevet endes ut jevnlig til interessenter av foreningen.

Jeg vil også motta: