Julemøte

Marinens Sanitetsoffisersforening inviterer sanitetsoffiserer i og utenfor tjeneste til julesammenkomst på befalsmessen ved Sverresborg Festning i Bergen den 16. desember klokken 1900. Jeg håper at mange har mulighet til å delta og at dette også gir en fin mulighet for utenbys kolleger å møtes for faglige diskusjoner i et uformelt miljø. Det er enledning til å ta med goe kolleger. 

For de som ennå ikke er ennå ikke er medlem av foreningen og ønsker dette, kan dette gjøres enkelt her. Formannen ber medlemmer aktivt rekruttere til medlemskap i MSOF - fellesskap gir styrke. Det er mulig å ta med kolleger (husk å melde disse på).

Kveldens foredragsholder Major Lyder Amundsen, J4 MED ved Forsvarets Operative Hovedkvarter, Reitan. Han vil ta for seg et svært viktig tema i tiden fremover, sett i lys av behov for sterkere sivilt/militært samarbeide innen sanitet og beredsskap for nasjonen.  Comprehensive approach-Hva innebærer dette for militær sanitetsplanlegging? 

Foredraget starter kl 1930.

Baren er åpen fra 1900-2400. Kokker fra KNM står for servering av julemat og er godt kjent for sin dyktighet.

Tid: 16. Desember klokken 1900-2400.  Sted: Fritidsmessen Sverresborg festning. Inngang krysset Nye Sandviksvei - Helgesens gate.  Antrekk: Fritidsantrekk. Påmelding til undertegnede på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 12. Desember.

Marinehilsen fra

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Formann Marinens Sanitetsoffisersforening.
Mobil 41690089

 

Medlemslogin

Motta MSOF nyhetsbrev

Nyhetsbrevet endes ut jevnlig til interessenter av foreningen.

Jeg vil også motta: