Kveldsforedrag

Marinens Sanitetsoffisersforening (MSOF) inviterer sanitetsoffiserer i og utenfor tjeneste i Sjøforsvaret til nok en sosial og faglig sammenkomst på Haakonsvern.

Det serveres mat og drikke i en flott maritim atmosfære. For de som enda ikke har opplevet stedet kan dette anbefales!

Foredrag av Kommandørkaptein Johan Storm Munch. Vi setter fokus på Sjøforsvarets ambisjon om etablering av integrert kirurgisk avdelingskapasitet, FTT(fremskutt traumeteam) samt LIS`s (lege i Spesialisering) rolle.

Nåværende politiske signaler tilsier en ny deployering til Aden bukten, denne gang i NATO regi, innen 2013.

Stikkord for foredraget er bemanning og tilknytningsmuligheter av medisinsk personell, Sjøforsvarets ambisjonsnivå og selvsagt et godt løsningsforslag fra foredragsholder.

Vi håper at mange har mulighet til å delta. Dette er en flott mulighet for utenbys kolleger å møtes for faglige diskusjoner i et uformelt miljø. Det er mulighet til å ta med interesserte kolleger og venner, vennligst meld også disse på til formannen.

Sted: Periskophytten, ligger inne på militært område ved Haakonsvern. Påmelding med fullt navn og f.nr innen 8. juni er derfor nødvendig.

Tid: 14. Juni 2012 kl 1900-2400, for deltagere uten militært adgangskort er det oppmøte i hovedporten klokken 1830.

Transport: Båt fra DFS(dykker og froskemannskkolen) fra kl 1830. Retur etter behov. Foredrag kl 1915. Servering av grillmat kl 2000. Antrekk: Fritidsantrekk tilpasset Bergen sitt flotte klima denne årstiden.

For de som ennå ikke er ennå ikke er medlem av foreningen og ønsker dette, kan dette gjøres enkelt her. Formannen ber medlemmer aktivt rekruttere til medlemskap i MSOF - fellesskap gir styrke.

Marinehilsen fra

Atle Røsseland Formann
Marinens Sanitetsoffisersforening.
Mobil 41690089

 

Medlemslogin

Motta MSOF nyhetsbrev

Nyhetsbrevet endes ut jevnlig til interessenter av foreningen.

Jeg vil også motta: