Marinens Sanitetsoffisersforening

Onsdag 31 mai 2006 kl 2000 kunne styret i Marinens Sanitetsoffisersforening ønske velkommen til første offisielle medlemsmøte. Møtet ble avholdt på Periskophytten (Ubåthytten) som befinner seg på en liten holme like utenfor dykker-og froskemannskolen på Haakonsvern. I forkant av dette gjennomførte KE/SAN SJØ offisielle gjøremål i forbindelse med avgang av fjordårets sommerkull med VAB (Vernepliktig Akademisk Befal)-leger. Dette gav en naturlig og flott overgang til kveldens begivenhet. Kl 2000 varmet grillen store deler av de fremmøtte, og det ble servert nydelig grillmat med tilbehør. Det ble så holdt en liten velkomsttale av undertegnede, med presentasjon av styrets medlemmer og foreningens visjoner for fremtiden. Jan Sommerfelt-Pettersen redegjorde så for Sjømilitære Samfunds arbeid og vår tilknytning til foreningen. Jan avsluttet så, som så ofte før med litt historie, denne gangen om Periskophytten.

Etter et utsøkt måltid med solnedgang over Briggen, ble det naturligvis servert kaffe avec, denne kvelden med Fridtjof Nansen XO. Litt symbolsk ble det minnet om KNM Fridtjof Nansens innseiling gjennom Oslofjorden dagen etter, en historisk dag for Marinen.

Det ble også sunget allsang i regi av avtroppende VAB lege LT Grøvan, Fredrik.

På medlemsmøte dukket det opp 25 i tallet, noe vi får si oss fornøyd med i første omgang. Tiden på året, kombinert med at aktuelle medlemmer er spredt over hele landet, gjør at vi allerede om kort tid vil fastsette tidspunkt for neste møte. Det blir da større mulighet for den enkelte å planlegge sammenslåing av andre møter/annen aktivitet i regionen.

Jeg ønsker med dette velkommen til nye medlemmer og ser allerede frem til neste medlemsmøte. Hold dere orientert med hva som skjer i Saniteten ved å benytte våre linker og nyhetssider fremover.

Mvh

Atle Hansen Røsseland
Formann Marinens Sanitetsoffisersforening

 

 

Medlemslogin

Motta MSOF nyhetsbrev

Nyhetsbrevet endes ut jevnlig til interessenter av foreningen.

Jeg vil også motta: