Invitasjon til Marinens Sanitetsoffisersforening

msof_2007-11-29_21-58-03.jpg Marinens Sanitetsoffisersforening inviterer til faglig og sosialt møte for medlemmer og interreserte. Tilstelningen finner sted på Periskophytten like utenfor Dykker- og Froskemannsskolen på Haakonsvern onsdag 6 desember kl 1900. Dette er foreningens samling nummer 2 i rekken.

Det vil bli servert god mat og drikke i en flott maritim atmosfære. Vi håper at mange har mulighet til å delta og at dette også gir en fin mulighet for utenbys kolleger å møtes for faglige diskusjoner i et uformellt miljø.

Professor Oberst Paul Bartone fra US Navy er gjest ved tilstelningen og holder foredrag om sanitetserfaringer i US perspektiv.

Transport med båt fra kaien utenfor DFS til Periskophytten kl 1845. Gjester/medlemmer uten militært adgangskort, møter ved hovedporten på Haakonsvern kl 1830. Det vil være mulighet for returtransport etter behov utover kvelden. Tilstelningen avsluttes ca ved midnatt.

For påmelding eller ytterligere informasjon, kontakt undertegnede.

På vegne av styret

Atle Hansen Røsseland

Formann Marinens Sanitetsoffisersforening
Epost : Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Mobil : 41690089

 

Medlemslogin

Motta MSOF nyhetsbrev

Nyhetsbrevet endes ut jevnlig til interessenter av foreningen.

Jeg vil også motta: