Sjøforsvarers Sanitets Utdannelsesfond

Sjøforsvarers Sanitets Utdannelsesfond er et fond hvis hensikt er å dele ut stipend til sanitetsoffiserer, som er stadig tjenestegjørende i Sjøforsvaret, når midlene benyttes til studier, videreutdannelse og kompetanseheving som kommer Sjøforsvarets sanitet til gode.

Sjøforsvarers Sanitets Utdannelsesfond ble opprettet 1974-12-01 ved at Oslo Sanitetsforenings Sykepleieskoles Utdannelsesfond av 1948-01-01 i henhold til § 9 i statuttene for dette fond ble overført til Sjøforsvarets Sanitet som følge av at skolen ble nedlagt.

Sjøforsvarets Sanitets Utdannelsesfond forvaltes av et styre på tre personer og administreres av Sjømilitære Samfund. Sjefen for Saniteten i Sjøforsvaret er styrets formann. De to øvrige styremedlemmer - hvorav en skal være stadig tjenestegjørende sykepleier i Sjøforsvaret - med personlige varamedlemmer - oppnevnes av henholdsvis Marinens Sanitetsoffisersforening og Sjømilitære Samfund.

Fondets gjeldende statutter kan du laste ned her. Statuttene er godkjent av Generalinspektøren for Sjøforsvaret. De opprinnelige statutter kan - for de som er interessert i historie - lastes ned her Søknad om tildeling av fondets midler stiles til fondsstyret ved Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Medlemslogin

Motta MSOF nyhetsbrev

Nyhetsbrevet endes ut jevnlig til interessenter av foreningen.

Jeg vil også motta: