Møteinvitasjon - foredrag om Bjørn West

msof_2007-11-29_20-40-16.jpgDen 29. november 2007 inviterer Marinens Sanitetsoffsersforening til generalforsamling og møte på Periskophytten på Haakonsvern. Vi kan friste med et meget interssant foredrag. Tdiligere overlege Eilert Eilertsen vil foredra over emnet ”En sanitetsoffiser i krig - erfaringer fra Bjørn West”. Eilertsen var avdelingslege i Bjørn West frem til frigjøringen i 1945.
Efter generalforsamling og foredrag vil det bli passende servering og mulighet for utstrakt sosialt samvær som sedvanlig. De vernepliktige skipsleger som avslutter sin tjeneste vil være til stede og muligheten til å diskutere og dra nytte av unge kolleger vil være mange. Vi håper mange av dere vil delta og påmelding gjøres til formannen KL Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. .
Det er fortsatt svært mange nuværende og tidligere sanitetsoffiserer som ikke er medlem av MSOF. Vi oppfordrer dere alle til å melde der inn og ikke minst oppfordre og påvirke gode kolleger til å melde seg inn (det kan meget enkelt gjøres her). Melder du deg inn i MSOF blir du også medlem av Sjømilitære Samfund og får abonnement på Norsk Tidsskrift for Sjøvesen og adgang til SMS' mange interessante og givende aktiviteteer.
 

Medlemslogin

Motta MSOF nyhetsbrev

Nyhetsbrevet endes ut jevnlig til interessenter av foreningen.

Jeg vil også motta: