Strandebarm

Marinens Sanitetsoffisersforening (MSOF) inviterer med dette medlemmer til sosial sammenkomst lørdag 13 september på Krikjen gård i Strandebarm/Røyrvik. Sjøforsvarets støttelag gjennomfører i perioden 11-13 sept egen støttelagsøvelse og vil delta på sosial tilstelning etter dette. Det vil bli servert nydelig grillmat med nødvendig drikke til maten. Øvrig drikke må tas med av den enkelte. Det serveres frokost søndag morgen.

God musikk, god mat og drikke, badstu, bading i sjø/vann og badestamp samt båling står blant annet på menyen. For de som velger å overnatte avslutter vi med fjelltur på søndag med avreise ca kl 1500.

Jeg setter opp transport fra Haakonsvern lørdag 13 sept kl 1400 med retur rundt midnatt for de som ikke vil overnatte. Det vil bli overnattingsmulighet ved at det settes opp 16 mannstelt eventuelt ved at en medbringer eget telt. (stor teltplass). Fritids-og uteantrekk tilpasset hvilket vær det blir denne helgen. Det sosiale vil primært foregå i løen og ute, altså mye natur. Dersom noen benytter egen bil er kjøretiden ca 1.5 time fra Bergen. Dessverre ingen mulighet til å ta med hund.

Dersom du mener dette høres interessant ut, meld deg på snarest men ikke senere enn fredag 5 september.  Ytterligere informasjon om transport etc tilsendes de påmeldte en uke i forkant.

Velkommen til gards!

Med vennlig hilsen

Atle Røsseland, formann
Mob: 41690089
 

Medlemslogin

Motta MSOF nyhetsbrev

Nyhetsbrevet endes ut jevnlig til interessenter av foreningen.

Jeg vil også motta: