Møteinvitasjon

Marinens Sanitetsoffisersforening inviterer til faglig og sosialt møte for medlemmer og interesserte onsdag den 17. desember kl 1900.

Foredrag kl 1900-2000: " Redning til sjøs" - Risikomomenter og fokusområder med livbåter. Herunder siste forskning rundt frittfall livbåter - Human load level og ufordringer med konvensjonelle livbåter. Tilstelningen finner også denne gang sted på Periskophytten like utenfor Dykker- og Froskemannsskolen på Haakonsvern.

Foredragsholder er Michael Valvatne Røssland fra Umoe Schat-Harding AS. Han har operativ tjeneste fra marinen og har tjenestegjort på undervannsbåt og ulike kystvaktfartøy.

Det vil som vanlig bli servert god mat og drikke i en flott, maritim atmosfære. Vi håper at mange har mulighet til å delta og at dette også gir en fin mulighet for utenbys kolleger å møtes for faglige diskusjoner i et uformelt miljø.

Det blir transport med båt fra kaien utenfor DFS til Periskophytten kl 1845. Gjester/medlemmer uten militært adgangskort, møter ved hovedporten på Haakonsvern kl 1830. Det vil være mulighet for returtransport etter behov utover kvelden. Tilstelningen avsluttes ca ved midnatt. 

For påmelding eller ytterligere informasjon, kontakt undertegnede. 

Atle Hansen Røsseland 
Formann 
Epost : Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Mobil : 41690089
 

Medlemslogin

Motta MSOF nyhetsbrev

Nyhetsbrevet endes ut jevnlig til interessenter av foreningen.

Jeg vil også motta: