Sanitetsdagen 2016

Bli med på Sanitetsdagen 2016 på Sesvollmoen. Dagen arrangeres av FSAN og NROF lørdag den 3. september 2016. Det blir et interessant progrem med foredrag, demonstrasjoner og øvelser. Målgruppen er alle som tidligere har hatt sanitetsfaglig tjeneste/utdannelse fra Forsvaret - leger og sykepleiere i alle kategorier, ambulansepersonell, veterinærer og farmasøyter m. fl. - som ønsker å holde seg oppdatert og treffe kolleger.

Se program og mer informasjon her

Foredrag og grilling

Sjef saniteten i Sjøforsvaret vil i samarbeid med Marinens Sanitetsoffisersforening invitere dere til en hyggelig grillaften på Sjøforsvarets hovedbase Haakonsvern.

Torsdag 9 juni arrangerer vi en sosial aften på Periskophytten ved Haakonsvern. Andre inviterte er tidligere ansatte og tjenestegjørende sanitetspersonell innen saniteten i Sjøforsvaret. Vi setter stor pris på om dere har anledning til å delta på denne aftenen hvor vi også har bestilt fint vær for anledningen. Dette er en fin anledning til å møtes utenfor arbeidstid og avdeling.

Kl Selnes vil holde et foredrag om sin erfaring i Operasjon TRITON i middelhavet. Christoffer koordinerer deltagere fra avdelingen og vil melde deltagere til meg. For adgang til basen trengs fullt navn, mobilimmer og fødselsnummer. Dersom noen ikke kan komme før kl 1900 er det bare å avklare dette med Christoffer.

1800-1900 Oppmøte ved hovedporten etter avtale og båttransport til hytten
1900 Apertiff
1930 Foredrag av Christoffer Selnes. Operasjon Triton, Middelhavet.
2030 Grillmat presentert av fregatten KNM Otto Sverdrup
2400 Avslutning og transport til hovedport etter avtale

Vel møtt

Atle Røsseland Mob 41690089 Epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Operasjon Triton

Under ledelse av politet og med støtte av Kystvakten og Saniteten i Sjøforsvaret redder Siem Pilot migranter i Middelhavet. 

Siem Pilot har siden mandag vært involvert i rundt 10 redningsaksjoner, både egne redninger og overføring fra andre skip som har tatt opp migranter. Av migrantene er 224 barn, 24 kvinner og 650 menn – fra 20 ulike land. Til sammen 898 migranter.

I videoen forteller styrkesjef Torgeir Brenden og lege fra Forsvaret Henrik Hytten om redningsaksjonen.Se video her.

Derfor ble jeg lege ...

I serien Derfor ble jeg lege ... er Sanitetsinspektøren for Sjøforsvaret intervjuet av Tidsskrift for den norske Legeforening. Du kan lese mer her. Se intervju med kommandør Koefoed her

 

Medlemslogin

Motta MSOF nyhetsbrev

Nyhetsbrevet endes ut jevnlig til interessenter av foreningen.

Jeg vil også motta: